Menu: home
Menu: websites
Menu: multimedia
Menu: services
Menu: contact

Om een optimale kwaliteit van uw website te garanderen, ontwikkelt Sites & Services deze volgens een duidelijke en doordachte procedure. Hierdoor wordt niets aan het toeval overgelaten, en houden wij rekening met alle aspecten die van belang kunnen zijn, nu of in de toekomst. Hieronder kunt u in het kort meer lezen over deze procedure.

Bepaling van de uitgangspunten

Het eerste, vrijblijvende gesprek wijden wij volledig aan het bepalen van de uitgangs-punten van uw website. Daarbij komen vele zaken aan bod, zoals het doel en de doelgroep van uw website, en welke informatie uw website moet bevatten. Ook de sfeer en de uitstraling worden besproken: welk gevoel wilt u overbrengen naar uw klanten, en wat is uw huisstijl? Daarnaast nemen we een aantal technische aspecten door, bijvoorbeeld de registratie van een domeinnaam en de hosting van uw website. Een ander belangrijk uitgangspunt is de keuze van het onderhoud: wilt u uw website graag zelf via een eenvoudig online onderhoudssysteem kunnen wijzigen, of laat u dit liever door Sites & Services doen? Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit alle vragen.

Concept-ontwerp en richtprijs

Sites & Services heeft maar één doel: een mooie website maken voor een tevreden klant. Om die reden vinden wij het belangrijk dat u van tevoren exact weet wat u aanschaft en voor welke prijs. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

In dit stadium is het echter nog niet mogelijk om een definitieve prijs te geven. De prijs is namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals het gekozen ontwerp en de hoeveelheid informatie op uw website. Veel webdesign-bedrijven lossen dit op door een offerte uit te brengen met prijzen onder voorbehoud of op basis van nacalculatie. Daardoor weet u als klant nooit wat u uiteindelijk zult moeten betalen! In de praktijk blijkt vaak dat er tijdens de verdere uitwerking van de website nieuwe ideeën ontstaan die de prijs kunnen beïnvloeden.

Sites & Services vindt het belangrijk dat u een offerte met een gerust gevoel kunt ondertekenen. Om die reden bieden wij een vrij unieke service: u hoeft pas een offerte te ondertekenen op het moment dat exact bekend is wat de inhoud en het ontwerp van de website is en welke prijs daarbij hoort. Op deze manier hoeft u geen definitieve beslissingen te nemen totdat u precies weet wat u krijgt.

Voordat begonnen wordt met de verdere uitwerking van de website, ontvangt u eerst een concept-ontwerp en een nauwkeurige richtprijs. Op basis daarvan kunt u beslissen of u geïnteresseerd bent in een verdere uitwerking van uw website om te komen tot een definitieve offerte.

Verdere uitwerking

In deze fase werken wij tot in detail uit hoe uw website technisch en functioneel zal werken. Ook creëren we de vormgeving en de teksten, uiteraard in samenwerking en overleg met u.

Definitieve offerte

Aan de hand van de uitgewerkte inhoud van uw website ontvangt u een gedetailleerde offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, starten wij met de technische productie van uw website.

Technische productie

Wij bouwen het definitieve ontwerp nu tot de gewenste website. Vanzelfsprekend hoort bij deze fase ook het uitgebreid testen van alle onderdelen, zodat u ervan verzekerd bent dat uw website optimaal functioneert. Uw website wordt ook gecontroleerd en goedgekeurd op de controlepagina van W3C, de organisatie die
de richtlijnen opstelt voor publicaties op het internet. De code waarin uw website is geschreven, voldoet dus aan de normen voor het internet.

Eerste oplevering

Na het succesvol doorlopen van de voorgaande fases leveren we de website in een demoversie aan u op. Dit betekent dat u uw website op een speciaal afgeschermd gedeelte al kunt bekijken voordat deze op het internet wordt geplaatst. U kunt dan zelf beoordelen of de website aan al uw wensen voldoet.

Definitieve oplevering

Na uw goedkeuring leveren we de website officieel op en plaatsen we deze op het internet.

Onderhoud

Voor het onderhoud van uw website bieden wij u een aantrekkelijk abonnement met korting op onze (toch al voordelige) onderhoudstarieven. U ontvangt alle informatie over de diverse mogelijkheden, zodat u hierin een weloverwogen keuze kunt maken.KvK 09169940, Arnhem
BTW-nummer: NL165339883B01